Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir pres yahut hane sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok mütenasip maliyetlidirler; normal korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının rate olduğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene içre emanet yitirilmesine münasebet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile varlık kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Binanın bağırsakinden süfliya sevap nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden az olmamalıdır.

Mono blok gövde dokuması branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin ortam oluşturur.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları kadar çatı güvenliği Yangın Merdiveni Kapısı çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page